Entreprenører med ledig kapacitet søges

Vi søger konstant solide, kompetente og stabile entreprenører til vores lukkede entreprenør-netværk. Vi tilbyder en unik mulighed for at få fyldt ordrebogen, såfremt du kan levere godt håndværk og god kundeservice.

Vi er ikke som de andre tilbudsportaler
Vi er ikke bare en tilbudsportal! Vi er et rådgivningsfirma, der er dybt specialiseret i etablering af nye tage. På Sjælland og Fyn har vi en håndfuld dygtige bygningskonstruktører ansat, ligesom vi har en enkelt tilknyttet i Nordjylland. I samarbejde med de enkelte kunder, udarbejder de nye tagløsninger med hensynstagen til etablering af kviste, valg af isolering, vinduer m.m. Dette arbejde munder ud i et meget konkret udbudsmateriale, der beskriver den ønskede tagløsning i alle detaljer.

Materialet sendes i udbud hos 3 entreprenører i vores netværk. Tilbuddene tillægges vores honorar og afleveres afslutningsvis til kunden.  Det er fuldstændig gratis at være en del af vores entreprenør-netværk. Der er ingen løbende omkostninger eller gebyrer tilknyttet tilbudsgivning, og opgaverne udbydes kun til 3 entreprenører. 

Alle de tage vi formidler bygges af entreprenører, vi har i vores netværk. Da vi i øjeblikket har rigtig mange opgaver, har vi behov for at udvide med flere entreprenører. Vi satser på et stabilt og langsigtet samarbejde, og stiller derfor store, men ikke urimelige, krav for at komme i betragtning til en plads i vores unikke entreprenør-netværk.

Som entreprenør skal du opfylde følgende krav
Dette er krav som vi stiller til alle entreprenører og kan ikke fraviges. Dette er med til at sikre vores kunder de bedste tage i branchen. 

- I skal først og fremmest have en solid erfaring med tagbyggeri og særligt inden for tegl. I skal som minimum kunne henvise til 3 glade og tilfredse kunder, der har fået bygget tegltag, og som vi må kontakte med henblik på verificering.

- I skal være medlem af enten DHV (Dansk Håndværks Garantiordning) eller BYG (Dansk Byggeri). 

- Virksomheden skal som minimum have eksisteret 1 år.

- I skal have kapacitet og lyst til at tage flere opgaver ind. 

- I skal kunne arbejde som hovedentreprenør, og eksempelvis kunne tage hovedentreprisen på et nyt tegltag inklusiv murer- og zinkarbejde.

- I skal have lagt minimum 5 tegltage for private, hvor i selv har stået for hovedentreprisen

- I ska kunne dokumentere, at i har en gyldig erhvervsforsikring, der eksempelvis dækker et stillads, der kollapser ned over en kundes bil. 

- Alle håndværkere, tilknyttet opgaver formidlet af os, skal være dansktalende. Det er ligegyldigt om det er fastansatte eller håndværkere hyret gennem underentreprenører.  

Sådan foregår et tilbudsforløb på et nyt tag hos os

- Ved hver ny opgave modtager alle, der er tilknyttet det geografiske område, hvor opgaven er udbudt, en sms. Ved at besvare SMS’en, kan en du reservere en budplads (der er 3 budpladser i alt) på opgaven.

- Gennemt et login på vores opgaveportal får du adgang til relevante data for opgaven. Det drejer sig om opmåling, projektering og billeder. Efter endt tilbudsregning afgiver du dit tilbud på opgaven.

- Kunden tager stilling til de indgående tilbud, bliver der videregivet besked til dig. Er dit bud ikke det vindende bud, får du oplyst, hvad det vindende bud er på.

Vil du være en del af vores netværk?

Daniel Frederiksen står for alt entreprenør- og håndværkerkontakt hos. For at komme bedst muligt igang med et samarbejde, kan du skrive til df@compara.dk eller ringe på tlf 32 10 10 77.

Bliv kontaktet

graphic Kontroller venligst det indtastede og tryk på "Send" igen