Er dit hus en brandfælde?

Hvis du har valgt et tegltag, så er sandsynligheden for at bo i en brandfælde mindre, end hvis du har lagt et ståltag oven på dit gamle tag. Ifølge Jørgen Pedersen, som er beredskabschef i Aalborg, så undgår man – Når man lægger et traditionelt tegltag - at spærre brandbare gasser inde. Det er indespærringen af gasser, som kan gøre huse med tag-på-tag-løsning til en risikabel affære. Det er billigere at vælge denne løsning – i hvert fald på den korte bane.

Tag den sikre løsning

Omkring en halv million af de huse, som blev bygget i 60’erne og 70’erne trænger i dag til at få skiftet tag. Nogle vil uden tvivl være fristet af at gå efter den billigste løsning. En løsning, som kan have nogle alvorlige konsekvenser for huset og dets beboere. Derfor kan man med fordel overveje ganske grundigt, hvad der er vigtigst for en: Lav pris? Sikkerhed? Lang holdbarhed på taget?

Fokus på kvalitet og sikkerhed

Man skal huske at sikre sig en ordentlig kontrakt på taget. Compara A/S har vi valgt at fokusere på tegltage, da teglsten er som skabt til det danske klima og er et sikkert produkt med lang levetid. Vi rådgiver private, som ønsker et godt og sikkert tag til deres bolig.