Dårlige tage er dyre

Dyrt ikke at gøre arbejdet ordentligt

Det kan i sidste ende blive meget dyrt hvis du ikke får gjort arbejdet ordentligt når du skal lægge nyt tag. Det kan skade både vægkonstruktioner og indbo, og er dit tag ikke i orden kan det i sidste ende skade dit og din families helbred. Både politikere, byggestyrelsen og Astma-Allergi Forbundet er begyndt at få øjnene op for hvor skadeligt byggesjusk kan være for den enkelte, og i sidste ende samfundet. Er dit tag ikke i orden kan der opstå råd og skimmel i dit hus, noget der kan give både allergi og luftvejsproblemer. Derfor er det meget vigtigt at dit tag er i orden fra starten, da det sikrer ikke blot dig og din familie, men også selve huset i bor i. Derfor kan det være en rigtig god ide at søge eksperthjælp inden du går i gang med at lægge nyt tag.

Et tag er ikke kun nye tagsten

I mange tilfælde skal der lægges nyt tag på huse der har fået nyt tag for blot 10 år siden. Det er selvom et tag burde kunne holde i mindst 40 år. Det hænger sammen med at man har valgt nogen uholdbare løsninger da arbejdet blev gjort sidst, og det er desværre de færreste der tidligere har opnået garantier eller fået skriftlige aftaler der kunne sikre dem ved byggesjusk. Ved at bruge Compara A/S som samarbejdspartner åbner du samtidig 30 års garanti på dit tag, ligesom du får skriftlige aftaler der sikrer pris, holdbarhed og tidsrum, i forbindelse med dit nye tag.

Nemt og enkelt at få et uforpligtende tilbud

Det er nemt og enkelt at få et uforpligtende tilbud på nyt tag fra Compara A/S. På nettet kan du på en let og overskuelig måde indtaste dine oplysninger omkring dit hus størrelse og dine ønsker. Indenfor kort tid har du et uforpligtende overslag på hvad Compara A/S mener de kan indhente arbejdskraft og materialer for. Derefter kan du få endnu et uforpligtende møde, der tager cirka en time, hvor man går mere i detaljen med projektet og lytter yderligere til dine behov. Med 30 års garanti på dit tag, kan du mere trygt gå i gang med projektet. Og da Compara A/S har den viden og erfaring der skal til, kan de i de fleste tilfælde indhente bedre og billigere tilbud end man kan som enkeltperson. Det drejer sig om at sikre dig og din familie og jeres hus, og det er derfor en rigtig god ide at søge ekspertrådgivning når du vil lægge nyt tag. 

Ring til os på 32101077 og hør hvordan vi kan hjælpe dig eller prøv vores prisberegner på nyt tag