Et trygt tagbyggeri forudsætter god planlægning og projektering

At bygge tag er en stor og kompleks opgave. Når du ønsker et godt slutresultat, er du nødt til at sikre sig mest muligt.

Skriftlig kontrakt

En af de oplagte måder at sikre dig på, er at du beskriver helt klart, hvad du ønsker. Vær MEGET specifik omkring materialevalg, betalingsvilkår, tidsfrister og lignende. Hvem har ansvar for hvad? Få det på  skrift.

Grundig projektering er vitalt

Når du laver en grundig projektering inden byggeriet sættes i gang, kan mange potentielle fejl og uoverensstemmelser kommes i forkøbet. Bygherre og entreprenør er ENIGE om byggeriet og hvad der skal ske, hvis nu uheldet er ude. I denne del af processen kan du som bygherre have stor gavn af uvildig rådgivning.

Vælg den rette håndværker til dit tag

Mange vælger den lokale håndværker, som også sætter køkkener og trapper op. Det er en anden grund til, at det kan gå galt. Det kan sagtens være en dygtig håndværker, men tagbyggeri er en helt speciel disciplin, som kræver særlig indsigt. Derfor kan du med fordel anvende en entreprenør, som har erfaring med at bygge tage. Det giver ikke blot et bedre tag. Det giver også tit en bedre pris, fordi entreprenøren kender rutinerne.
 
Alt i alt kan du kun vinde ved at planlægge og projektere grundigt.

Ring til os på 32101077 og hør hvordan vi kan hjælpe dig eller prøv vores prisberegner på nyt tag