Den nemme vej til kvalitet

Få et kvalitetssikret nyt tag fra Compara A/S

Det er en god ide at få eksperthjælp når man skal have noget så vigtigt som et nyt tag til sit hus. Er der blot en del i processen der ikke er i orden, kan det medføre råd og skimmel i den bolig, med skade på selve huset, men også dit indbo og dig og din families helbred. Derfor tilbyder Compara A/S rådgivning og vejledning plus indhentning af tilbud, en service der alt i alt kan komme til at spare dig megen tid og mange penge. Da Compara A/S specialiserer sig på området, kan de, i de fleste tilfælde, finde både bedre og billigere materialer og Comparas store erfaring på området gør, at de kender de rigtige håndværkere der forstår at gøre arbejdet ordentligt. Samtidig giver Compara A/S 30 års garanti på dit tag, en sikkerhed der gør at du kan sove trygt om natten.

De mange facetter af tagkonstruktion kan være overskuelige for den enkelte


Der er mange mange ting der skal på plads når du vil ligge nyt tag. I første omgang skal du finde de rigtige materialer til den rigtige pris. Dernest skal du finde håndværkere der ikke laver byggesjusk, igen til den rigtige pris. Stilladser skal sættes op så de passer til de gængse regler fra arbejdstilsynet, ja som du ser, listen bliver hurtigt meget lang. Derfor specialiserer 
Compara A/S sig indenfor området, og kan på den måde hjælpe dig med at få lagt et nyt tag til den billigst mulige pris, med kvaliteten for øje. Sortering af affald og ting der skal til genbrug, leje af containere, afhentning af affald er endnu nogen ting der skal være på plads, som man måske ikke lige har overvejet i forvejen. Compara A/S laver et samlet tilbud til dig der gør at du ikke løber ind i ubehagelige overraskelser.

Kontakt Compara A/S for et uforpligtende tilbud


Det er nemt og ligetil at få et uforpligtende tilbud fra 
Compara A/S. På Comparas hjemmeside kan du nemt og overskueligt indtaste dine oplysninger om dit hus og ønsker for nyt tag, og inden for kort tid vil du modtage et overslag på hvor billigt Compara A/S kan gennemføre bygge projektet for dig. Ønsker du ikke at bruge tilbuddet er du ikke bundet til at bruge det. På den måde er det en stor hjælp når man overvejer at ligge nyt tag at få et billede af hvad det kan komme til at koste. Ønsker du efterfølgende et møde personligt eller pr. telefon er det blot at ringe eller skrive og det vil blive sat i stand indenfor få arbejdsdage.

Ring til os på 32101077 og hør hvordan vi kan hjælpe dig eller prøv vores prisberegner på nyt tag