Kvisten giver dit hus karakter

Tilføj dit hus karakter

Når du skal have lavet nyt tag eller renoveret det eksisterende, er det værd at overveje, om du også skal have nogle kviste (med mindre du allerede har nogle). En kvist er en udbygning, som giver ekstra plads og lys til rummet. Samtidig giver det dit hus mere karakter.

Kviste er til at betale

Tidligere valgte mange ovenlysvinduer frem for kviste. Det skyldtes i høj grad, at kviste var markant dyrere og mere besværlige at bygge end et ovenlysvindue. Den stadig større præfabrikation af boligelementer har de senere år har betydet, at det er nemt at installere en kvist og at det sker til en fornuftig pris.

Vælg den rette løsning

En del vælger også at kombinere ovenlysvinduer og kviste. Reglen er, at der ikke er nogen regel. Tag i stedet udgangspunkt i dine egne behov, husets udseende og økonomien. Der er nok at vælge mellem, så nogle gang kan det tage sin tid at finde den helt rigtige løsning.

Få professionel rådgivning

I den forbindelse kan det ofte betale sig at få rådgivning, så du får gennemgået og taget stilling til de ting, som er væsentlige.
Løsningen skal jo indgå i den kontrakt, som ligger til grund for hele byggeriet. Jo bedre byggeriet er beskrevet, jo større sandsynlighed for at du får den rette løsning.  En løsning, hvor kvistene er med til at give dig hus mere sjæl og give jer mere lys og mere plads.

Ring til os på 32101077 og hør hvordan vi kan hjælpe dig eller prøv vores prisberegner på nyt tag