Når taget er utæt

Utæt tag - hvad nu?

Denne vinter har mange private husejere fået en ubehagelig overraskelse: Deres tag er utæt, og der trænger sne og vand ind. Så er det vigtigt, at skaden bliver udbedret hurtigst muligt. Hurtig hjælp er dobbelt hjælp. Ved at udbedre skaderne med det samme minimerer man risikoen for råd og svamp.

Bedøm tagskadens omfang

Det store spørgsmål er så, om du skal renovere dit eksisterende tag eller om du skal have et nyt tag. I den forbindelse er der tre ting, som spiller ind:

  • Hvor gammelt er taget?
  • Hvilken stand er taget i?
  • Hvor omfattende er den opståede skade?

Når du har dannet dig et overblik over hvor galt det står til kan du meget bedre bedømme hvad du skal gøre. I den forbindelse kan du have stor glæde af professionel rådgivning. Bestil et uforpligtende og gratis tag-check her.

Nyt tag eller tagrenovering?

I mange tilfælde er der kun en lille besparelse ved at udbedre skaderne set i forhold til at bygge nyt tag. Det skyldes, at der er mange omkostninger forbundet med opsætning af stillads og lignende. Og det skal jo sættes op uanset om der er tale om udbedring af skaden – eller du får lagt nyt tag. Man får et godt fingerpeg om, hvad der bedst kan betale sig, når man angiver de formodede udgifter til reparationer og vedligeholdelse – og holder det op imod hvad den månedlige ydelse for det nye tag bliver og hvad man sparer på varmeregningen, når man nu isolerer sit hus grundigt. Det nye tag – og et bedre energimærke – har også betydning for husets salgsværdi.

Ring til os på 32101077 og hør hvordan vi kan hjælpe dig eller prøv vores prisberegner på nyt tag