Kvalitet i 30 år

Et nyt tag er mere end blot nye tagsten

Når du vil lægge et nyt tag er der rigtig mange ting der skal være i orden for at du opnår et ordentligt resultat. Er der blot en af disse ting der ikke er i orden, kan det i sidste ende komme til at koste dig både megen tid og mange penge at få det reperaret. Dermed er det vigtigt at tingene er i orden fra starten når du vil lægge nyt tag. Som enkeltperson kan det være svært at overskue de mange ting der skal være i orden i forbindelse med at lægge nyt tag. At finde den bedste arbejdskraft til den rigtige pris, ligesom at finde de rigtige materialer til den rigtige pris, kan være svært. Derfor tilbyder Compara A/S råd og vejledning på området, ligesom de sørger for at der er skriftlige aftaler på projektet fra starten.

Sunde huse er gode for mennesker

Er dit tag ikke i orden kan det i sidste ende true dit og din families helbred. Både byggestyrelsen, politikere og Astma-Allergi Fonden har fået øjnene op for, hvor alvorligt og skadeligt det kan blive hvis der er byggesjusk i dit byggeri. Dit tag er ligeså vigtigt som dit fundament, og derfor er det en rigtig god ide at få eksperthjælp når du vil lægge nyt tag. Compara A/S sikrer at arbejdet bliver udført på en ansvarlig måde, og deres store erfaring på området gør at de ofte kan finde langt billigere materialer og mere kvalificeret arbejdskraft. Med mere end ´400 projekter bag sig har Compara A/S den erfaring der skal til for at du får gjort arbejdet på den bedste og billigste måde.

Få 30 års garanti når du lægger nyt tag

Bruger du Compara A/S som samarbejdspartner når du vil lægge nyt tag, får du foruden skriftlige bindende aftaler 30 års garanti på dit tag. Det giver dig en sikkerhed i processen som mange der ikke har brugt denne service, nu ønsker de havde kendt til. En undersøgelse fra byggeskadefonden fra 2006 viser at 80 procent af nye tegltage havde både store mangler og fejl. Hele 30 procent af disse burde lægges helt om. Compara A/S sikrer dig at du ikke ender i en lignende sitiuation, og da de samtidig har stor erfaring på området, kan det i sidste ende være noget der sparer dig for både megen tid og penge. 

Ring til os på 32101077 og hør hvordan vi kan hjælpe dig, eller prøv vores prisberegner på nyt tag