Rådgivning om nyt tag

En god ide at søge rådgivning når du vil lægge nyt tag

En undersøgelse fra byggeskadefonden fra 2006 viste at der i 80 procent af nylagte tegltage var alvorlige fejl og mangler. I hele 30 procent af tilfældende burde taget lægges helt om. En tagkonstruktion er kompliceret og det er ofte noget der bliver meget dyrt hvis det ikke er i orden fra starten. Desværre er det ikke alle der forstår hvor alvorlige skader det kan medføre hvis der er byggesjusk i forbindelse at lægge nyt tag. Det har kostet mange husejere dyrt at vælge en usikker løsning, der måske i første omgang så billig ud. Enhver håndværker reklamerer med sine evner, men det er ikke alle der har evnerne i orden. Erfaringen viser at det er nødvændigt at lave en skriftlig aftale for at få projektet gjort til tiden og på en ordentlig måde. Det er her Compara A/S kommer ind i billedet.

Få en skriftlig aftale og en pris uden overraskelser

Compara A/S har mere end 150 projekter bag sig og har derfor stor erfaring indenfor området. Det er noget du kan nyde godt af hvis du vil kaste dig ud i at forbedre dit hus med et nyt tag, eller hvis det er blevet nødvændigt at gøre noget ved det gamle. Du får en dato for hvor længe du kan forvente byggerod på din ejendom, og oven i det en garanti på 30 år. Det gør at du kan sove trygt om natten, noget der ellers desværre ikke er så selvfølgeligt som det burde være. Ved at lade Compara A/S varetage indhentning af tilbud på materialer og håndværkere får du et sikkert resultat med kvaliteten for øje. Compara A/S er skabt i en erkendelse af, at det ikke altid er sikkert du får hvad du betaler for, og de hjælper dig med at sikre dig hele vejen igennem processen når du vil lægge nyt tag. Skriftlige aftaler, faste beløb og datoer samt uforpligtende tilbud er blot nogen af de ting Compara A/S tilbyder hvis du ønsker at lægge nyt tag.

Få et uforpligtende tilbud fra Compara A/S

Det er nemt og enkelt at indhente et uforpligtende tilbud fra Compara A/S. På vores hjemmeside kan du nemt og enkelt indtaste dine oplysninger omkring dit hus og dine ønsker og indenfor få dage har du et overslag på hvad det cirka vil komme til at koste. Herefter kan du bestille et uforpligtende møde hvor i i fællesskab gennemgår jeres projekt i detaljen. På den måde er tilbuddet fra Compara A/S et meget åbent tilbud. Et tilbud, hvis du ønsker denne service, der i sidste ende kan spare dig for megen tid og mange penge når du vil lægge nyt tag.

Ring til os på 32101077 og hør hvordan vi kan hjælpe dig eller prøv vores prisberegner på nyt tag