Sikkerhed og sundhed

Få ekspertrådgivning når du skal lægge nyt tag

Et tag er lige så vigtigt som fundamentet på dit hus. Derfor kan det give en tryghed at få hjælp og rådgivning på området. Der er utrolig mange ting der skal være på plads for at hele processen omkring taglægning går som planlagt. Er det første gang du skal have lagt nyt tag, er det nærmest en overskuelig opgave selv at sætte sig ind i kvalitet, tilbud, arbejdskraft og regler på området. Derfor specialiserer Compara A/S sig indenfor dette område, og at bruge dette tilbud er noget der kan spare dig for både tid og penge. Det er gratis at indhente et tilbud og tilbuddet er fuldstændig uforpligtende. Dermed har du intet at tabe ved at få givet et overslag. Det tilbyder Compara A/S fordi de mener at de kan gøre det bedre og billigere, med kvalitet og sikkerhed for øje, end man kan som enkeltperson.

Et nyt tag er mere end blot tagbeklædning

Sikkerheden omkring et byggeprojekt skal altid være i orden, da du ellers både kan få bøder og blive tvunget til at afslutte arbejdet i utide. Derfor skal stilladser bygges op under de gældende sikkerhedskrav fra arbejdstilsynet. Affald og overskudsmaterialer skal sorteres og køres til forskellige steder, afhængigt af om det kan bruges til genbrug eller ej. Lægter og bindingskompenenter skal være i høj kvalitet, for at du for eksempel ikke lægger dyr tegl der så alligevel vil blive svagt på grund af dårlige konstruktionsmaterialer. Det er naturligvis også vigtigt at finde de rigtige håndværkere til opgaven, og gerne nogen der har erfaring på området. Compara A/S har mere end 400 store projekter bag sig og kan derfor indhente de bedste tilbud med kvaliteten for øje. Samtidig opnår du 30 års garanti og kan derfor sove trygt om natten under dit nye tag.

I sidste ende gælder det dit og din families helbred

Er en af de mange ting der skal på plads når der lægges nyt tag, kan det i sidste ende true dig og din families helbred. Er taget utæt kan der gå skimmel og råd i huset hvilket kan give allergi og luftvejsgener. Er skaden først sket, skal der meget til for at få skaden udbedret. Derfor er det, i forbindelse med at lægge nyt tag, at tingene skal være i orden fra starten. Det kræver både megen tid og mange penge hvis der er en del af byggeriet der ikke er i orden. Derfor tilbyder Compara A/S ekspertrådgivning, en service der gør at du kan føle dig sikker når du lægger nyt tag.

Ring til os på 32101077 og hør hvordan vi kan hjælpe dig eller prøv vores prisberegner på nyt tag