Tænk på husets og dit eget helbred - Skift taget

Det er en god ide at få lagt nyt tag i tide

Er dit tag utæt er det med at få det ordnet i en fart, da det kan have store konsekvenser for dit hus hvis du ikke får ordnet det i tide. Både politikere, byggestyrelsen og Astma-Allergi forbundet har fået øjnene op for hvor store omkostninger det kan have for både den enkeltes helbred og samfundet som helhed at der opstår skimmel og råd i huse og bygninger. Og det er hvad der kan ske hvis dit tag enten er synligt utæt, eller langsomt suger fugt. Det er derfor en god ide at tjekke dit tag, ligesom det er en god ide at få råd og vejledning fra professionelle når du skal have lagt nyt tag. Compara A/S specialiserer sig indenfor området, og kan derfor hjælpe dig en stor del af vejen når du enten vil skifte dit gamle tag ud, eller er i gang med at bygge nyt hus.

Der er mange ting der skal på plads når du vil lægge nyt tag

Det er vigtigt at gøre arbejdet ordentligt fra starten når du vil lægge nyt tag på din bolig og det kan være svært at finde rundt i junglen af håndværkere og materialer på markedet. Er der blot en ting der ikke er i orden på dit tag kan det i sidste ende skade dig og din families helbred, for ikke at tale om selve huset og indbo. Derfor specialiserer Compara A/S sig indenfor dette område og med mere end 150 større projekter bag sig, har de en erfaring du kan nyde godt af. Som enkelt person kan det være svært at finde de rigtige håndværkere til opgaven, ligesom det kan være svært at finde de billigste materialer med kvaliteten for øje. Derfor kan du, med Compara A/S som partner, spare både megen tid og penge på dit nye tag.

Få et uforpligtende tilbud fra Compara A/S på et nyt tag

Du kan nemt og enkelt få et uforpligtende tilbud fra Compara A/S. På vores hjemmeside kan du på en overskuelig måde indtaste dine oplysninger omkring dit hus og dine ønsker, og du vil derefter modtage et overslag på hvad Compara A/S kan gøre det for. Ønsker du personlig betjening kan du blot ringe og aftale et møde. Vælger du at bruge Compara A/S som samarbejdspartner opnår du samtidig 30 års garanti på dit tag, en garanti der gør at du kan sove trygt om natten. Det er op til dig hvad du ønsker, men Compara A/S er den partner der kan hjælpe dig med at få det til at lykkes når du vil have nyt tag.

Ring til os på 32101077 og hør hvordan vi kan hjælpe dig eller prøv vores prisberegner på nyt tag