Tag-eksperten Compara A/S åbner afdeling i Ålborg

Pressemeddelelse april 2011

Rådgivningsvirksomheden Compara A/S, der hjælper boligejere til en tryg proces i forbindelse med nyt tegltag, øger aktiviteterne i Nordjylland og åbner derfor en lokalafdeling i Ålborg. Det bliver den lokale arkitekt Jesper Sørensen, der sammen med et netværk af erfarne lokale håndværkere kommer til at udbrede tagkonceptet til Ålborg og omegn.

Jesper Sørensen er uddannet civ. ingeniør i arkitektur, og har drevet entreprenørvirksomhed og tegnestue i Ålborg siden 2005. Dermed er han med sin erfaring og sit kendskab til lokale håndværkere en gevinst for rådgivningsvirksomheden Compara A/S. I snart fire år har Compara A/S fungeret som bindeled mellem boligejere og lokale håndværkere i forbindelse med udskiftning af tegltag. Indledningsvis tilbydes boligejeren et gratis rådgivningsmøde, hvor kunden får gennemgået sit tag. Derefter udarbejdes en udførlig arbejdsbeskrivelse, der bruges til at indhente sammenlignelige tilbud fra tre lokale håndværkere med særligt speciale i tagarbejde. Som noget særligt betaler boligejeren kun for arbejdsbeskrivelsen, hvis han vælger at benytte sig af et af tilbuddene.

Prisgaranti på nyt tag

Compara A/S har allerede gennem det seneste år afprøvet konceptet på en række tagsager i Ålborg. Boligejerne tog så godt imod rådgivningskonceptet, at det udløste beslutningen om at åbne en egentlig afdeling i Ålborg. Jesper ser frem til at bruge endnu mere tid på tagrådgivning: ”Compara A/S har et godt koncept, der efter min mening giver boligejerne nogle væsentlige fordele i forhold til hvis de selv tager kontakten direkte til håndværkerne: De får uvildig, gratis arkitektrådgivning, tre sammenlignelige tilbud og et korrekt bygget tegltag til en god pris. Vigtigst af alt bliver projektet ikke dyrere ved at bruge Compara A/S – tværtimod. Det kan lade sig gøre, fordi vi næsten altid kan skaffe bedre priser end kunden kan i kraft af vores store netværk af håndværkere. Hvis vi ikke er billigst, er det jo gratis for boligejeren,” fortæller Jesper.

Tæt samarbejde med lokale håndværkere

De lokale håndværkere ser positivt på samarbejdet med Compara A/S. En af de håndværkere, der er blevet optaget i Comparas netværk er Tømrermester Jes Knudsen fra Hals: ”Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde med Compara A/S. Det sparer mig for tid på kundemøder og tilbudsgivning. Og alle materialer og arbejder står detaljeret beskrevet i kontrakten på forhånd, så der ikke opstår usikkerhed hos kunden om, hvad der er indeholdt i prisen,” fortæller Jes Knudsen.

Om Compara A/S

Compara A/S er stiftet i 2007. Virksomheden har hovedkontor i Søborg uden for København. Virksomheden har siden starten rådgivet over 200 boligejere i forbindelse med udskiftning af tegltag. Virksomheden har et netværk på godt 40 erfarne håndværkere, som de arbejder sammen med i hele landet. For mere information kontakt Compara A/S på telefon 32 10 10 77 eller via hjemmesiden www.compara.dk, hvor det også er muligt at lave en uforpligtende prisberegning på et nyt tag.