Tag-eksperten Vestsjælland

Compara A/S udvider til Nordvestsjælland

Rådgivningsfirmaet Compara A/S vejleder nu også husejere i den nordvestsjællandske region.

På grund af mange henvendelser fra husejere i Nordvestsjælland, har Compara A/S nu valgt at udvide rådgivningen til regionen. Det bliver den lokale bygningskonstruktør Morten Kjær Jacobsen fra Svinninge, der kommer til at rådgive husejerne vedrørende udskiftning af tage.
- Det er en naturlig udvidelse, idet 
Compara A/S har oplevet stigende efterspørgsel fra husejer i Nordvestsjælland. Flere og flere oplever kedelige byggeforløb, hvilke ofte skyldes, at det er svært for husejerne at gennemskue priserne og opgavens omfang. Og så er aftalerne ikke altid ordentlig fastlagte på forhånd, fortæller Morten Kjær Jacobsen.

Alvorlige byggefejl på hvert tredje nye tag

Ifølge Byggeriets Ankenævn er fejl på nybyggede tage steget markant de foregående år, og i dag går 30 % af nævnets erstatninger til tagprojekter.
- Det skønnes, at hele 80 % af alle nye tage bliver bygget forkert. Hvert tredje tag endda så forkert, at det 3-4 år senere skal skiftes helt igen. Og det kan blive en meget dyr og kedelig affære for husejerne, som ofte selv skal betale hovedparten af gildet, oplyser Morten Kjær Jacobsen.
Siden 2007 har 
Compara A/S vejledt husejere i København og Nordsjælland. I foråret åbnede firmaet desuden afdeling i Nordjylland, og altså også nu i Nordvestsjælland.

Stort behov for en vagthund

- Der er stigende behov for en vagthund derude. Flere boligejere har oplevet at underskrive en aftale, som så ikke holder. Der dukker ekstraopgaver op med tilsvarende ekstraregninger for husejeren, som ikke havde taget højde for de ting. Eller værre, ikke har søgt lån for dem. Alt dette skyldes et tyndt aftalegrundlag mellem husejer og håndværker. Vi oplever derfor en stigende efterspørgsel fra husejere, som ønsker at få et trygt byggeforløb til den rigtige pris, fortæller Morten Kjær Jacobsen.

Ring til os på 32101077 og hør hvordan vi kan hjælpe dig eller prøv vores prisberegner på nyt tag