Få GRATIS RÅDGIVNING fra en erfaren rådgiver inden du køber nyt tag eller bygger om

Med vores rådgivning får du den bedste pris og højeste kvalitet på dit nye tag eller byggeprojekt. Vi hjælper dig sikkert igennem hele forløbet, så du kan få et trygt byggeri uden bekymringer, byggesjusk eller ekstraregninger.

Start med en indledende snak på telefonen

Få en indledende snak med en af vores tageksperter. Så kan du stille spørgsmål og finde ud af, om du har lyst til at få mere hjælp fra os. Det er 100% gratis og uforpligtende

 • Vi ringer dig op til en kort snak på telefonen
 • Tageksperten sætter sig ind i din situation og svarer på dine spørgsmål
 • Du bestemmer, om du vil følge op med et gratis, fysisk rådgivningsmøde, hvor tageksperten kan tjekke dit tag og rådgive dig ud fra dine konkrete behov.

Bare udfyld formularen, så ringer vi til dig. I hverdage ringer vi som regel inden for nogle få timer, men der kan gå op til 24 timer.

gratis rådgivning fra en byggeekspert

Ring til Compara på tlf 32 10 10 7732 10 10 77

Vi ringer typisk hverdage mellem kl. 16-20
Bygningskonstruktør, Thomas Vester
Thomas Vester
Bygningskonstruktør
Bygningskonstruktør, Thomas Vester
Michael Bloch
Arkitekt

Thomas Gedde Højland Compara hjalp præcis der hvor vi ikke selv havde overblikket. Nå ja – så var det tilbud vi valgte, flere hundred tusinde kroner billigere end de andre vi havde spurgt!
Thomas Gedde Højland

Hans Banner Vi ved at der kan laves så meget sjusk, men med Compara har vi følt os meget trygge og kan varmt anbefale den rådgivning man får hos dem.
Hans Branner

Ofte stillede spørgsmål om rådgivningsmødet


Hvad sker der efter mødet?

Du vælger helt selv, hvad der skal ske efter mødet. Du kan sige tak for nu og selv køre projektet i mål selv, eller du kan vælge at få mere hjælp fra os.

Hvis du er tilfreds med vores rådgivning og gerne vil have vores hjælp, kan vi kigge nærmere på dit tag og vurdere, hvad den bedste løsning vil være for dig. Derefter kan vi også indhente sammenlignelige håndværkerpriser og hjælpe dig med at udarbejde en vandtæt entreprisekontrakt.

Sådan foregår et samarbejde med ComparaForpligter jeg mig til noget?

Du forpligter dig ikke til noget; både den indledende snak på telefonen og evt. Et fysisk rådgivningsmøde er 100% gratis og uforpligtende.Hvad kan jeg få hjælp til?

Vi har praktisk erfaring med at løse stort alle tænkelige problemstillinger, som husejere oplever i forbindelse med at købe nyt tag. Vi er her for at hjælpe dig, uanset hvor i processen du er. Nogle af de typiske spørgsmål, vi får fra husejere, er: .

 • Hvad koster et nyt tag?
 • Skal jeg have nyt tag eller kan det gamle repareres?
 • Hvor meget kan jeg spare ved at efterisolere?
 • Hvilke regler og lovkrav påvirker mit tagprojekt?

Læse mere om, hvordan vi kan hjælpe digHvorfor er det en god ide at få hjælp fra Compara?

Som rådgiver varetager vi dine interesser – ikke håndværkerens interesse i at tjene penge. Med vores hjælp undgår du bekymringer, byggesjusk og ekstraregninger. Vi er med dig fra start til slut og hjælper dig bl.a. med:

 • Rådgivning om lovkrav, valg af materialer og efterisolering
 • Indhentning af sammenlignelige håndværkerpriser
 • Udarbejdelse af en udførlig og vandtæt entreprisekontrakt
 • Nøje kontrol af håndværkerens arbejde undervejs i byggeriet

Se hvad andre husejere har fået ud af vores rådgivning

Copyright © 2024