Aftaler & kontrakter


Billede er på vej

Få styr på disse 5 ting når du indgår aftaler med din håndværker

Thomas Vester

Det kan være en god ide at spørge naboer eller venner når du skal vælge håndværker, så du kan sikre dig nogle gode referancer. M

Læs hele artiklen her

Billede er på vej

8 gode råd til et vandtæt aftalegrundlag

Thomas Vester

Det betaler sig altid at få et ordentligt aftalegrundlag. Her kan du læse 8 gode råd om hvad du skal huske at have med i kontrakten.

Læs hele artiklen her

Billede er på vej

6 ting du kan forlange af din håndværker

Thomas Vester

6 ting du kan forlange af din håndværker Uanset om opgaven er stor eller lille, er der en række ting du med rimelighed kan forlange.

Læs hele artiklen her

Billede er på vej

Byg Garanti er ikke kvalitets garanti

Thomas Vester

Byg Garanti er ikke kvalitets garanti. Byg Garanti, produktgaranti og totalgaranti. Hvem er egentlig dine venner, når noget går galt?

Læs hele artiklen her

Om forfatteren

Thomas Vester, Bygningskonstruktør hos Compara A/S Med mere end 15 års erfaring og 1000 tageftersyn bag sig, er Thomas Vester en af de førende rådgivere i landet, når det kommer til at hjælpe private husejere med et at komme trygt igennem deres ønske om et nyt tag eller en ny facade til deres hus. Thomas' rådgivning tager altid udgangspunkt i kundens ønske til det færdige produkts levetid, økonomi, og æstetik så disse går hånd i hånd.

Du er altid velkommen til at skrive til Thomas via e-mail tv@compara.dk, hvis du skulle have spørgsmål.

Få gratis og uforpligtende rådgivning

Skal du have et nyt tag på huset, eller er du i virkeligheden i tvivl om du kan nøjes med at reparere det gamle? Overvejer du 1.sal, tilbygning eller facaderenovering? Tag et telefonisk rådgivningsmøde med en af vores rådgivere, og kom tvivlen til livs.

Det er helt gratis og uforpligtende.

Få et godt råd

Thomas Vester, Bygningskonstruktør
Thomas Vester
Bygningskonstruktør
Michael Bloch, Arkitekt
Michael Bloch
Arkitekt
Copyright © 2023