Derfor skal du bruge os

Som rådgiver varetager vi dine interesser – ikke håndværkerens interesse i at tjene penge. Med vores hjælp undgår du bekymringer, byggesjusk og ekstraregninger. Vi er med dig fra start til slut og hjælper dig bl.a. med:

  • Rådgivning om lovkrav, valg af materialer og efterisolering
  • Indhentning af sammenlignelige håndværkerpriser
  • Udarbejdelse af en udførlig og vandtæt entreprisekontrakt
  • Nøje kontrol af håndværkerens arbejde undervejs i byggeriet

3 gode grunde til at få hjælp fra os


1) Du undgår bekymringer og ubehagelige overraskelser

Vi er ikke bare med i projektet for at løse eventuelle problemer undervejs i byggeriet – vi er med dig for at sikre, at problemerne ikke opstår. Du får kompetent rådgivning og undgår usikkerhed omkring valg af materialer, lovkrav, valg af håndværker med videre.

2) Vi kan skaffe bedre priser end du kan

Vi kan næsten altid skaffe bedre priser, end boligejere selv kan – uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det kan vi fordi:

Håndværkerne i vores netværk er specialiserede i at lave tage og facader. De kan derfor bygge taget hurtigere end en mindre erfaren håndværker. Entreprenørerne ved, at de altid er i skarp konkurrence med to andre kvalificerede håndværkere, og hvis entreprenøren skal vinde sagen, skal prisen være konkurrencedygtig.

3) Du får tilbud fra de bedste håndværkere

Vi har opbygget et netværk af godt 40 håndværkere, der sidder klar til at regne en pris på dit byggeri. De har særlig stor erfaring med at renovere tage og facader og skal have tilfredse kundeanbefalinger med sig for at blive optaget i vores netværk til at starte med. Hver gang en håndværker afslutter et projekt for en af vores kunder, måler vi kundens tilfredshed med håndværkeren. Kun hvis kunderne er tilfredse, bliver en håndværker tilbudt at byde på nye opgaver.

Baggrunden for firmaet

Alt for mange boligejere kommer galt af sted, når huset skal renoveres. Det at finde de rette håndværkere – og ikke mindst at gennemskue deres forskellige tilbud – kan være en stor udfordring. Priserne varierer nemlig meget, der kan sagtens være op mod 100.000 kr. i forskel på den dyreste og den billigste håndværker.

Risikoen for at vælge forkert i junglen af materialer, lovkrav og isoleringsmetoder er stor– og selv erfarne håndværkere kan nemt lave utilsigtede fejl i udførelsen. Et forkert bygget tag kan blive en rigtig dyr fornøjelse, men det erkender man desværre ofte først når projektet er gået galt - eller når det er kommet i mål med forsinkelser og uventede ekstraregninger. Alt det besvær kan du undgå ved at lade os guide dig sikkert gennem.

Bag firmaet står arkitekt Michael Bloch, 49 år, og bygningskonstruktør Thomas Vester, 35 år. I alt er vi 11 medarbejdere, heraf 7 rådgivere. Vi har hovedkontor i Søborg, København og har rådgivningskontorer i Korsør og Ålborg.

Få gratis og uforpligtende rådgivning

Skal du have et nyt tag på huset, eller er du i virkeligheden i tvivl om du kan nøjes med at reparere det gamle? Overvejer du 1.sal, tilbygning eller facaderenovering? Tag et telefonisk rådgivningsmøde med en af vores rådgivere, og kom tvivlen til livs.

Det er helt gratis og uforpligtende.

Få et godt råd

Thomas Vester, Bygningskonstruktør
Thomas Vester
Bygningskonstruktør
Michael Bloch, Arkitekt
Michael Bloch
Arkitekt
Copyright © 2023