Undgå for tidlig tagrenovering

Mange der troede de havde købt et godt nyt tag er blevet nødsaget til at ty til tagrenovering allerede få år efter taget er lagt. For dem der ikke har sikret sig igennem bindende skriftlige aftaler og har fået garanti på deres tag er det en dyr affære. En undersøgelse fra 2006 fra byggeskadefonden viste at 30 procent af de undersøgte tage burde lægges helt om. For dem der ikke havde sikret sig ordentligt endte det med at blive dyrere end det ville have blevet at lægge et godt tag fra starten. Selvom tendensen er ved at vende på grund af dårlig omtale af byggebranchen er det stadig et område hvor du bør være meget opmærksom. Det er desværre stadig ikke sådan at du kan vide dig sikker når du køber tagrenovering. Du bør sikre dig godt igennem bindende aftaler om tidsplaner og få garanti hvis du ikke vil ende med en alt for tidlig tagrenovering.

Få den bedste pris på tagrenovering

Brug Compara når du skal have renoveret dit tag. Det betaler sig at have en rådgiver med på sidelinien. Og det koster ikke ekstra - tværtimod. Du får:

  • Grundig rådgivning om valg af materialer, garantier og efterisolering
  • Sammenlignelige priser fra tømrerfirmaer med speciale i tagrenovering
  • Et problemfrit byggeri uden uventede ekstraomkostninger

Brug os når taget skal renoveres og spar dig selv for penge og bekymringer.

Gratis rådgivning om tagrenovering

Vi tilbyder jer et gratis møde, hvor vi gennemgår jeres tag og guider jer gennem de mange faldgruber, der lurer når man skal have nyt tag. Vi udarbejder efterfølgende en udførlig beskrivelse, der bruges til at hente tilbud fra tre erfarne håndværkere fra vores netværk af tagspecialister.

Priserne er nemme enkle at sammenligne, idet håndværkerne afgiver deres priser ud fra det helt samme materiale. Det giver en skarp konkurrence – og dermed jer den bedste pris på markedet. Ønsker I ikke at tage i mod nogle af tilbuddene, har vi arbejdet helt gratis.

Tagrenovering kan løbe op

Det er dyrt at begynde at udbedre fejl og mangler og i visse tilfælde er tagrenovering ikke nok. Er der gået råd og skimmel i dit undertag, på grund af fugt og dårlig ventilation kan du blive nødt til at lægge dit tag helt om. Derfor er det vigtigt at du sikrer dig godt inden du starter på en tagrenovering. Er du alligevel en af dem der har brug for tagrenovering er det, på samme måde som når du vil lægge et helt nyt tag, vigtigt at du sikrer dig godt igennem kontrakter så du kan være sikker på at tingene bliver gjort ordentligt. Der er desværre flere brodne kar i byggebranchen og det er derfor op til den enkelte at gøre forarbejdet der sikrer et sundt tag. I den forbindelse kan det være en god ide at alliere sig med specialister der tilbyder eksperthjælp på området, for det kan være svært for en nybegynder at sikre sig en ordentlig tagrenovering.

Om forfatteren

Thomas Vester, Bygningskonstruktør hos Compara A/S Med mere end 15 års erfaring og 1000 tageftersyn bag sig, er Thomas Vester en af de førende rådgivere i landet, når det kommer til at hjælpe private husejere med et at komme trygt igennem deres ønske om et nyt tag eller en ny facade til deres hus. Thomas' rådgivning tager altid udgangspunkt i kundens ønske til det færdige produkts levetid, økonomi, og æstetik så disse går hånd i hånd.

Du er altid velkommen til at skrive til Thomas via e-mail tv@compara.dk, hvis du skulle have spørgsmål.

Få gratis og uforpligtende rådgivning

Skal du have et nyt tag på huset, eller er du i virkeligheden i tvivl om du kan nøjes med at reparere det gamle? Overvejer du 1.sal, tilbygning eller facaderenovering? Tag et telefonisk rådgivningsmøde med en af vores rådgivere, og kom tvivlen til livs.

Det er helt gratis og uforpligtende.

Få et godt råd

Thomas Vester, Bygningskonstruktør
Thomas Vester
Bygningskonstruktør
Michael Bloch, Arkitekt
Michael Bloch
Arkitekt
Copyright © 2024